Gucci

Helt bedårande.
image13

Kisebäbis!

Nu är det bestämt och klart.
Om dryga 4 veckor får vi hämta hem vår lilla kattunge!
Var nere i Lund igår och hälsade på, ljuvligare finns bara inte, helt bedårande.
Det lilla trollet är en Helig Birma som kommer att få heta Glitter´s Gucci

image9image10image11



"Ken lee, tulibu dibu douchoo" ;)

Längesen det skrevs nåt här nu, dax för en uppdatering.
Ja....Jaha... And then....?

Hästarna - allt rullar på. Lillponni är oförskämt fin just nu. Aldrig haft denna känslan, på någon häst. Helt otroligt.
Förra helgen hann jag dock med att ha en liten affär vid sidan av :)  Startade en av ridskolans stora klumpiga valacker på en tävling. Tycker själv att det är ganska imponerade att rida hästen 3 gånger a´ 10 minuter och knåpa ihop dryga 61% i en LA . Särskilt med tanke på den otroligt osmickrande exteriören - enormt konvext huvud, lång som en spårvagn med taxben, lågställd, rakt kors, raka hasor. Men med världens största hjärta. Han är vacker i själen ialla fall, lilla Löwis.
Nytt på prylfronten, den lilla märkesnörden i mig har äntligen fått hem sina Petrie Anky dressyrstövlar :) Helt underbara, hög båge och perfekt passform. Nu ska dom bara gås in med, stenhårda är bara förnamnet. Men  det kommer bli så bra :)

Livet i övrigt - allt är bra. Världens bästa sambo och jag klurar på att utöka husdjursbeståndet (yes, äntligen slipper jag gulla med akvariefiskarna!). Fortsättning följer..... :)

Dagens äventyr - domarsekreterare på dressyrtävling i ronneby, rida ponniskrutt, fixa till morgondagens tävling med allt vad det innebär. Ja, det va väl allt..

Och rubriken - sök på youtube för dagens skratt  ;)

Over and out

RSS 2.0