Dagens bestyr..

Lördag morgon, och alarmklockan går igång första gången 05.40..  Bara en  riktigt dåre går med på nåt sånt. Typ en dåre som väljer att skaffa på sig en jäkla massa hästar som måste skötas. Jaja.
Idag ska jag baka. Känner mig husligt ambitiös. Eller ja, måste kompensera att jag ätit upp alla kakor som vi fick av svärmor.. ;) Jag kommer dö av diabetes innan jag fyller 25 om jag inte slutar med mitt sockerberoende. Hm. Jaja.
I övrigt står jakt av hyresvärd på min dagordning. Måste säga upp min lägenhet. Stryk Övre Brunnsvägen i era adressböcker och skriv dit Sparrensgatan istället. Härligt. Jaha, då vart man Karlskronit, bara sådär.. :)  Fast jag har fortfarande inte lärt mig fickparkera, och inte hittar jag bland tvärgatorna heller. Så jag har nog inte befogenhet att kalla mig Karlskronit ännu :) Men det kommer..!
Darling på tävling idag. Dålig-Flickvän-känslan kommer krypande när jag reflekterar över att jag borde komma och titta, kanske va sån där som står i ett hörn och överambitiöst skriker "OooneHundredAndEeeeeightyyyyyy!". Konstig sport, haha :)  Håller mina små tummar i alla fall, duktig darling :)
Och för alla er som är intresserade, min lilla ponnihäst är en helt otrolig liten varelse som bara blir bättre och bättre varje dag. Otroligt.
Och dagens låt måste jag utse Shayne Ward - If that´s ok with you. Snurrar på repeat konstant. Så söt :)

Ja, det va väl vad som rör sig i mitt lilla huvud just nu.  Vad ni nu har för intresse av att läsa det är upp till er.

Tills vidare, over and out.

Lundgren - Winkler

Min nya hemort är numera Karlskrona.
Staden där det alltid blåser, alltid är svinkallt och där jag konstant blandar ihop alla tvärgator. Där jag inte känner en kotte och får dubbelt så långt till jobbet. Jag tvingas fickparkera och har ingen koll på vilken körfil jag ska välja.
Men det är inte väsentligt, totalt oviktigt och inte ens nämnvärt egentligen. För det kommer att stå Lundgren - Winkler på dörren. Och jag kommer få komma hem varje dag och somna varje kväll och vakna varje morgon tillsammans med mannen i mitt liv. Helt obeskrivligt otroligt.
Och förr eller senare så kommer det bli varmt och skönt med svalkande bris, jag kommer (förhoppningsvis...)  lokalisera mig bland gator och gränder, jag kommer lära känna massa nytt folk och kommer lära mig att både fickparkera och välja fil. Och då har jag ingenting att klaga på =D

Du lever ditt drömliv, Winkler.
Tack, jag vet.


I övrigt, en helt vanlig dag i mitt liv. Somnar på tok för sent, stiger upp på tok för tidigt, äter på tok för lite frukost, kör på tok för fort, jobbar på tok för mycket och vill på tok för mycket.
Och idag är darling på Ikea tillsammans med min favoritsvägerska och myser. Lite orättvist. Skulle köpa en byrå så jag kan flytta resterande prylar, nice! :) Vill också till Ikea.. :p  Jaja.




Ja, det va väl allt av värde. Eller ja. det va allt i alla fall.


Och om någon som av en händelse skulle vara på jakt efter en mysig lägenhet i ronneby omgående så slå mig en signal ;) 

Peace out.


Impulsiva dumheter

Snälla någon, stoppa mig!
Ta ifrån mig mina kontanter, klipp mitt kontokort och låt mig för guds skull aldrig mer vistas där det finns butiker!
Jag kan inte hantera sånt här, jag har ingen makt över mig själv. Jag som i vanliga fall är väldens mest behärskade och kontrollerade människa, förvandlas till en galen shoppingmissbrukare med ha-begär så fort jag entrar stan. Suck, jag måste sluta impulsshoppa...
Dagens tripp resulterade i ett par Ten Points stövlar, 5 tröjor (rea, några av dom iaf...), en jacka och lite smycken. Så nu är jag en fattig, men ack så lycklig människa... :) 

Over and out.


RSS 2.0