This is Spartaaaa

Riktigt dåligt med bloggande på sistonne, shame on me!

Närmast i tillvaron väntar en veckas höstlov, oförskämt lyxigt! Dock kommer jag jobba hela lovet, mindre lyxigt men skönt att ha nåt att göra! Så tillbaka till Xtravaganza, härligt!

Sista skolveckan avslutades med gästföreläsare i löpteknik, mycket intressant. Efter skoltid erbjöds en Sparta 300 challenge, klart man inte tackar nej till en utmaning! 25 chins, 50 clubbell (övning..?), 50 ass-to-the-grass squats, 50 kettlebells snatches, 50 clubbell (övning...?), 50 utfallshopp med 10kg platta över huvudet och 25 crunch typ fällkniven. På tid. Sjuuukt jobbigt.
Vår lärare, gästföreläsaren, 4 killar från klassen, och jag, deltog. Ja - jag kom sist. Men kul hade jag, och ont fick jag! Gott :)

Projekt DEFF inlett. Inga kolhydrater, massa protein och sjukt sega morgonpromenader. Men det går bra. Vikten släpper så sakteligen. Mår som en överkörd bäver bara, men det kan jag leva med.
Märker tack och lov inte av något när jag är på gymmet, där är jag fortfarande unstoppable. Går oförskämt bra!! Like!



För övrigt,

Ibland behöver man tryckas ner riktigt jävla hårt mot marken för att kunna stoppa upp och fundera över vad man håller på med. Bli riktigt brutalt nersparkad och ihoptryckt.
Men då är fan allt som klarast.
Helt plötsligt ser man saker som man annars inte hade reflekterat över. Man kör på bara. Utan att tänka.
Senaste dagarna har jag blivit precis sådär brutalt nerstampad. Men jag vet att jag kommer resa mig och gå därifrån som en starkare människa.
Jag måste sluta leva för andra, och börja leva för den viktigaste personen i mitt liv. Mig själv.

Jag lämnar ännu en epok i mitt liv bakom mig.
På väg mot något nytt.



Peace out


Foamroll?

Jahapp, då vart det helg igen. Dock inte riktigt lika sjukt mycket planerat denna helgen, skönt.
Inledde med en mindre incident, som kunde blivit en större.. Men men, det löste sig till slut. Nog om det.

Smått soft vecka i vessigebro, mycket praktik och lite mindre teori. Däremot har det än en gång konstaterats att utbildningen mest bara syftar till att knäcka oss fullständigt. Först har man teoretiska ämnen, och får veta att allt man tidigare lärt sig är totalt värdelöst och oviktigt. Sen får man äntligen släppa det för att ha pratiska ämnen, och då får man också veta att man är värdelös :p Känner mig som ett ändå stort dysfunktionellt fel hela jag. Men men, får väl ta och foamrolla mig lite.. ;)

I övrigt rullar träningen på som den ska, äntligen tagit upp cardioträningen igen. Inte helt enligt planen, men är seriöst skittrött på att ha kass kondition. Coopers löptest med klassen knäckte mig fullständigt.. :p
Det leder ju direkt till nästa fundering, vad är plan enegentligen? Tävling, ja. Eller?
Ju mer man lär sig under utbildningen, desto mer inser man att det är mer än tillväxt och volym som räknas. Även om jag gjort mitt bästa för att motstå det.. ;)
Så åter till ruta ett: Vad är mitt mål? Att bli muskulös och stor eller stark och sund?
Kommer även jag byta ut skivstängerna och hantlarna mot balansbollar och foamrolls...?

Mycket som snurrar som sagt. Tycker min kära herr Andersson kan pallra sig hem från Långtbortivo nu så man kan bolla tankar med någon. Det är nog det jag saknar mest. Någon som förstår vad man pratar om och som är lite insatt. För egentligen, vad vet jag..? Jag är ju mest bara liten på jorden...
 
Nåväl, hur mycket jag än klurar just nu, så förr eller senare kommer jag stå där på scenen med glittrig bikini, höga klackar, löshår och nagelförlängning. Och muskler, damn it!



Full steam spacemachine

Dåligt med uppdateringar här på sistonne..
Skyller på en brutaljobbig vecka med skolarbete, visserligen förbannat härligt men lite fritid. Framför allt om 2 timmar om dagen går till styrketräning och resterande tid innan sänggående tillbringas framför idol.. ;)

Well well.

Summa summarum, jag fortsätter att trivas underbart bra på min skola, med min utbildning och framför allt med min klass. Och jag trivs med min träning!
Jag vet inte, men jag hoppas, att det har hänt något sedan förra helgens totala sammanbrott.
Jag är starkare än så. Men förvånad över hur otroligt stor del av det här som sitter i huvudet. Den mentala delen är minst lika stor som musklerna. Där har jag min akilleshäl.
Men jag jobbar på det.
Jag vet hur jag ska tänka, jag ska bara göra det också.. Oj så svårt.
But I´m getting there.


Nåväl, full speed imorgon, dömma dressyrtävling på morgonen, träna ett ekipage därefter, rida mina tre hästar, styrketräna ben + mage, åka 25mil tillbaka hem till vessigebro, göra 211 instuderingsfrågor till Testledarutbildningen och slutligen stupa i säng.. För att vakna upp med en helt ny vecka framför mig, sjukt mycket att göra och framför allt sjuuukt många goa gympass med mina PT-homies! Pure looove!

Och! Inte att förglömma! bara drygt två veckor kvar tills världens bästa landar i sverige igen, för gott denna gången!
Sååå underbart!

Jupp, det kommer bli bra dethär.

RSS 2.0