Min kille har köpt båt ;)

Tillfälligt solo ett par dagar, herr pojkvän är i linköping och sjösätter sin båt... ;) Haha! No comments.
Drygt en vecka kvar av hans ledighet, innan han åker tillbaka till kosovo. Tiden går såå fort när han är hemma, får försöka ta vara på tiden så gott det går.. 
Äkta lycka kommer i små doser. Dagens sanning.

Träningen idag då, redan avklarad! Ben och mage, gick riktigt bra!
Benpress, fullt magasin = strax under 200kg, som uppvärmning. Knäböj fristång upp till 80kg, riktigt djupa för att vara mig och mina skitknäleder! Dessutom lyckades jag ännu en gång få blåmärken på axlarna av stången. Antingen har jag klena boldkärl eller så är stången tuuung. Inte bestämt mig för vilket ännu ;)
Bencurl och benspark avslutningsvis, inga konstigheter.
Mage, sidoböjningar med 25kg hantel, knästående crunch med rep (tungt jävlar i havet!), crunch med 10kg viktplatta över huvudet. Avslut med crunch på boll, 3sek toppkontraktion och typ 3sek excentrisk fas. Bränner helt sinnessjukt.
Nöjd med dagen, helt klart. Imorgon väntar favoriten, pecs och triceps! Det är kärlek det!

Kvällen kommer tillbringas i ett, antagligen, väldigt varmt ridhus. Det ska hopptränas för herr Albin. Mycket trevligt. Ganska längesen vi hopptränade nu känns det som. Ska bli riktigt kul.

Nu ska jag ut och mysa lite i solen!

Maxat!

Äntligen! Två veckor tillsammans med min underbara soldat innan han åker tillbaka. Helt fantastiskt skönt att få träffa honom igen.
Finns inte bättre än honom, så är det bara..

Nåväl, har hunnit med lite träning idag med, rygg och biceps. Höll på och krabba 1h 20min med ryggen, testade alla möjliga olika övningar och vinklar, men tycker inte jag får riktig kontakt med övre delen o latsen. Ländryggen är mycket lättare. Vet nite riktigt om jag kom fram till nåt vettigt, skapligt bra med enarms hantelrodd mot bänk, men ändå inte riktigt bra.
Tänkte herr Andersson skulle få ta sig en titt på det nån dag..
Biceps däremot, hysteriskt bra! Riktigt strikta 6or hantelcurl, och sjukligt bra kontakt med rak stång. Avslutade med dropset bamsecurl, obehagligt skönt jobbigt :) Riktigt nöjd.
Träffade Jonny när jag var klar, fick så himla fint beröm! Är så kul att höra det från folk som faktiskt vet vad dom pratar om. Och han höll fast vid att jag är tävlingsredo till nästa år ;)

Däremot hytter jag med pekfingret mot mig själv för att jag har sååå svårt att ta tag i cardion! Måste måste måste träna upp kondisen inför höstens utbildnnig. Shape up Winkler!

Nu väntar middag med la familia, därefter ridning! Blivit smått bortprioriterat sista dagarna, får passa på att bry mig lite extra om dom fyrbenta nu när Stoffe är iväg på egna uppdrag :)

Overall - I like it!

Min stilige Soldat.

Äntligen verkar jag ha hittat en lagom dosering av mitt helvetespulver..!
Senaste passet vart i förrgår, axlar och mage. Förbaskat bra pump och hade energi till att köra alla 7 planerade övningar, plus två till. Riktigt bra. Och inga skumma biverkningar!
Trevligt sällskap gör ju dock mycket också. Kan ju träna tidigare nu när jag är ledig, så man slipper hänga där helt ensam. Skönt.

Ingen träning igår dock, kvällen tillbringades med världens bästa Tess! Vi plockade fram våra allra mest estetiska gener och skapade ett fantastiskt konstverk på min vägg :) Folk köper väggdekaler och citat som klistermärken, Therese och jag målar direkt på väggen :) Blev riktigt fin, riktigt riktigt fint.
Per aspera ad astra. Genom svårigheter mot stjärnorna. Najs.


Just nu befinner sig mitt hjärta nånstans mellan Kosovo och Sverige. Och automatiskt lägger Fröken Ur i handbromsen, tiden går aldrig så långsamt som sista dygnet!
Längtar!
Var hemma hos mormor o morfar i morse och skulle rida, har ju mina hästar på deras gård. Dom sitter ute och äter frukost och läser tidningen, som vanligt. Plötsligt frågar mormor vad Stoffe heter i efternamn, för att sen konstatera att han är med i tidningen :) Nåt reportage om svenska soldater utomlands.
"-Men herregud, han är ju dubbelt så stor som dom andra på bilden!"  Haha! Söta mormor.
Min stilige soldat.

Som jag längtar...

50kg i knät, vaddå?

Igår - nya tag med mitt jäkla NO explode..
Mådde återigen ap-illa första halvan av passet - hur mycket skit ska man behöva ta från ett kosttilsskott??
Så första muskelgruppen gick lite halvbra, helt okej men inte monsterbra. Bra hantelpressar, dock eftersur för att jag inte bytte till 17,5kg, 15 var lite lätt..
Sen till nästa muskelgrupp hände det nånting! Vansinnespump och sjukt bra tryck! Ett tag trodde jag nästan att jag var på väg att övergå i gröna färgskiftningar, kände mig som hulken!
50kg bänkdips, strikt 8a! Största problemet var för Musse att lyfta dit och av vikterna från mitt knä ;)
Coolt.

Så jag ger det nog ett par chanser till, det där helvetsdrickat... ;)

Idag väntar axlar och mage, också kul!
Håller en halv tumme för att axelleden ska uppföra sig idag bara. Blir lite bättre av att köra ett par cuff-övningar i början av passet.

Innan dess väntar dock tre privatträningar, hästar denna gången :) Kul, duktiga tjejer!

2 ynka dagar kvar.. Sen är han hemma!!
Hysteriskt skönt!

Biverkningar? Nä jag vet int nå..?

Gårdagens träning - ben + mage.
Gick helt okej, galet lätt benpress (hur nu närmre 200kg kan klassas som "galet lätt"...), knäböj upp till 80kg dock inte jättedjupt, typ parallella lår bara.
Förbannade överrörliga leder överallt som begränsar.. Kan inte gå för djupt i dipsen för då poppar axelleden, axelpressar kan jag bara göra med handflatan framåt, inte innåt, vissa curlövningar säger handlederna ifrån osv... Skyller på att jag är relativt otränad, de ska väl stabilisera upp sig med mer muskler antar jag...
Nåväl, en parantes om mina leder..
Mage, helt ok. Dock fick jag för mig att koppla in en jäkla massa svank i hjulet.. Dumt, mycket dumt. Som straff, en extra övning! Mohaha! Fast egentligen, ville inte gå hem... ;)

Därefter följde en riktigt skum kväll/natt..
Har kört NO explode ett par veckor, en preworkout. Funkar kanon, men försöker blunda för suspekta biverkningar..
Igår var jag inte hungrig alls efter gymmet, och jag är ALLTID hungrig. Tvingade i mig ett par ägg och lite frukt, plus gainer direkt efter såklart. Mådde ap-illa. Heela kvällen. Kunde inte sova, trött fast ändå speedad. Och jävligt illamående.
Nåväl.. Ger det ett tag till, funkar det inte så doneras burken bort mot avhämtning. Synd, för den ger ett jäkla tryck och fokus på gymmet, I like.. ;)

Ikväll ser jag fram emot pecs och triceps! Bästa passet, grym kontakt alltid!
Och som sagt, nya tag med mitt NOexplode... :p
Wish me luck


Anything else?

Scrollar ner och ögnar igenom gamla inlägg, och konstaterar att det mer och mer handlar om träning än något annat. Visst, just nu är träningen en stor del av mitt liv, men jag gör ju faktiskt såå mycket annat.

Hästar
Ponnybus börjar gå riktigt bra, äntligen. Tävlade förra helgen med godkända resultat. Slipar formen inför sommaren Supercup i kalmar, kul! Vann B-finalen där förra året, i år är det A-final som gäller. Men bra arrangemang och trevlig tävlingsplats, kul!
Unghästen går från klarhet till klarhet. Hon har såå mycket kvalitéer och såå mycket mer att visa, ska bli så spännande att se vad det blir av henne! Också superkul!

Jobb
Inget fast med tanke på mina fortsatta studier, men dock lite sommarjobb på världens bästa arbetsplats, Xtravaganza viktcenter i karlskrona. I torsdags fick jag agera stavgångsinstruktör bland annat, mycket kul :)
Även om jag vill jobba på gym mest av allt, så önskar en liten del av mig att jag kan få komma tillbaka dit och jobba efter studierna.. :) Får väl se.

Tidsfördriv
När jag inte jobbar går jag som diplomerad Dagdrivare.
Solande hemma på mammas altan alt stranden på millegarne ligger högt på listan.
Idag har tid fördrivits med att titta på tv, bröllop :) Och jag som knappt kan se på film utan att börja grina, klarade absolut inte av den prövningen.. Vackert. Och kortegen, love it! Vackra hästar, utrustning, uniformer.. Traditionsnörden i mig blir rörd in i själen.
Haha, löjlig jag är.. ;)

Kärlek
Nu kan dagarna räknas på en hand :))
Ska bli så obeskrivligt skönt att få hem honom, även om det bara är tillfälligt.
För en kort tid är tillvaron perfekt. Det duger gott nog.

Träning
För det är ju faktiskt så, att jag tränar ganska mycket just nu..
Idag blev det ett förmiddagspass rygg+biceps. 90kg mark (äckligt nära 100-gränsen!), övriga ryggövningar mesade jag lite med vikterna, av nån anledning..? Bättre biceps, 32kg stångcurl strikt 6a bland annat. Bra. Avslutade med dropset bamsecurl. Damn, bränner äckligt skönt.. ;)
Imorgon väntar ben och mage. Tuuungt.


Dax för dagens sista proteindrink, sen säng, såsmåningom..

Tack, igen!

Ännu en dag i tacksamhetens tecken.
Pratade med Jonny igår, som äger gymmet där jag tränar, och som är en stor anledning till att jag började styrketräna så som jag gör. Har honom att tacka för såå mycket. 
Fick så fina ord och lyckönskningar inför höstens studier. Och en uppmaning att våga mig upp på scen redan nästa år ;) 
Man blir ju lite blind inför sig själv. Tycker fortfarande att jag är total nybörjare, jag har såå mycket kvar att lära och såå mycket byggning kvar innan jag är redo.
Eller? 
Nåväl, målet är 2012, skulle det bli ett år tidigare så får det bli en bonus :)

Axel-och magpass igår, gick helt okej. Hade kunnat våga mig på 15kg axelpress då 12,5 var lätt, men är nojjig med min axel som spökar.. Den känns..konstig?..ibland. Jaja. PB shrugs 80kg, kul.
Mage, intet nytt under solen. Crunch på boll, sidoböjningar med viktplatta 20kg, maghjulet.. Ja, gick bra.

Ikväll blir det jobba på Xtravaganza, ska agera stavgångsinstruktör bland annat :)
Därefter blir det löprunda ikväll, vilodag från gymmet. Boooring.. ;)

Per aspera ad astra.

Tack

Idag vill jag bara säga tack.

Jag får så otroligt mycket stöd och push från alla möjliga håll, folk som tycker att man gör nåt bra. Folk på gymmet, gamla klasskompisar och bloggläsare. Jag menar, jag har såå långt kvar, jag har precis bara påbörjat en riktigt långdragen resa mot scenen. Men jag har en målmedvetenhet och en inspiration som tar mig framåt.
Jag har alltid haft väldigt mycket energi till att träna, jag maler på med mina vikter och lyckas alltid finna motivation till så gott som varje pass.  Men visst mår man bra av den där lilla extra knuffen i ryggen ibland, när andra människor lyckas se min vilja och energi.

Jag har fått höra att jag är en förebild. Oj liksom. Förebild. Det är stort.
Träningen gör jag för min egen skull, jag har mina mål och målbilder. Men jag har en ödmjuk iställning till mig själv, jag är fortfarande nybörjare inom det här.  Att jag ändå har lyckats inspirera andra på vägen, det värmer in i själen.

För, in facto, det är ju det jag vill. Det är ju tanken med mitt yrkesval, att jag ska kunna motivera och inspirera andra till träning, hälsa och välmående. Då borde jag ju vara inne på rätt bana i alla fall :)

Så, tack, alla ni som stöttar, peppar och ser mitt slit. Det värmer.


Nu ska jag träna :)

Söndertrasade triceps efter gårdagen. 40kg bänkdips, nästan oförskämt lätt :) Micke fick stora ögon när jag bad honom lägga på vikterna ( "-JA, båda två..")   ;)
Pecs fortsätter gå skapligt. 50kg bänk och 15kg hantelpress. Ok, men tycker det står väl stilla tycker jag.. Hm, nya tag!

Ikväll blir det axlar och mage. Har faktiskt börjat gilla axelträningen mer o mer, tyckte det va såå tråkigt innan. Men nu börjar resultaten komma, kul! Axlar är snyggt.

Adjö :)


Just do it

Idag har jag bestämt mig.
Idag tar jag tag i det tråkigaste jag vet.
Cardioträning.
Suck.

För det är nog så, att det inte finns nåt som är tråkigare än att konditionsträna. Dessutom innebär det att jag kommer få äta som en, kanske inte en häst, men väl en mindre ponny, för att fortsätta byggningen.. Well well, tur att jag gillar mat. :)

Enda anledningen till att jag överhuvudtaget ens funderar på detta, är helt och hållet tack vare min utbildning. Ska jag läsa till PT ska jag inte bara genomföra det, jag ska göra det jävligt bra. Och uppenbarligen väntar en riktigt plågsamt svettig tid i Falkenberg. Men jag ser fram emot det, jag och min återupplivade kondis..;)

Så ikväll blir det löparrunda ute, första gången i år faktiskt, shame on me.. Dock! Ska jag till gymmet och pumpa först.. :)

Fortfarande smått hög av gårdagens pass, ben + mage. Snart dax att öka i knäböjen, 80kg gick lite oförskämt lätt igår. Benpressen körs numera bara som uppvärmning, fullt magasin är längre ingen ansträngning ;)
Magträningen fortsätter att gå skitbra, Hjulet gav en riktig uppsving. Träningsvärk idag med, dock inte lika jävligt som förra veckan när jag inte kunde skratta på 5 dagar. Kändes som om jag trasat sönder varenda muskelfiber i hela magen.. :) Gott!

Ikväll väntar favoritmusklerna pecs och triceps.
Därefter, löpning...

No Pain no Gain!

-Varför tränar du så mycket, Winkler?

Konstaterade idag att jag än en gång fått svara på frågan varför jag egentligen tränar så mycket. Blir lika förvånad varje gång och vet inte riktigt vad jag ska svara, för mig är det så självklart. Men till er som inte tycker att det är lika självklart, here´s my reason.

Det är snyggt.
Skönhet är något väldigt subjektivt. Det som jag tycker är snyggt, det som är mina ideal och vad jag försöker leva efter, det behöver jag inte dela med någon annan. Det är min åsikt.
Men jag tycker det är snyggt. Att man sen dagligen blir påhoppad av små barbies som tycker muskler på en tjej ser groteskt ut, det kan jag leva med. För jag kan ändå inte förstå hur man kan tycka ett par silikonbröst eller pumpade läppar kan vara snyggare än en riktigt bred lats eller grymma magrutor ;)

Det är enkelt.
Hela mitt liv har jag hållt på med hästar, tävlat på elitnivå och kämpat på. Men ridning är nog det mest komplexa man kan syssla med. Hästen är en individ, med eget tänk, humör och vilja. Det finns minst lika många ridstilar som det finns hästar, varvid jag behöver behärska så många som möjligt, och dessutom uppför sig en häst aldrig likadant från en dag till en annan.
Min hantel väger lika mycket varje gång jag använder den. Den ska förflyttas i en bestämd bana, i ett bestämt tempo, ett bestämt antal gånger. Det enda som kan hända är att jag inte orkar, då får jag antingen välja en mindre vikt eller färre antal reps. Enkelt.

Jag mår bättre.
Jag kan göra i det närmaste vad jag vill utan att en dålig fysik hindrar mig.
Känner jag för att springa en mil en morgon, så kan jag göra det. Behöver jag kasta upp ett ton hö på skullen, så kan jag göra det också.
Jag är piggare, sundare, friskare och framför allt betydligt mer obehindrad.


Det är så självklart.

Nä, nu ska jag gå och styrketräna :)


Vinden blåster åt mitt håll

Imorgon är det.. examen?..student?..avslutning?.. Ja, nåt i den stilen. Jag är klar med min utbildning. Med mig får jag ett intyg och ett massagediplom.
Sen väntar allvaret i Falkenberg till hösten. Vansinneshärligt! Har nog fortfarande inte riktigt fattat det... Personlig tränare liksom.. Stort.

Och i och med beskedet från skolan så måste ju formen vässas till max, vilket har resulterat i hysteriskt bra pass med galet mycket motivation! Herregud, jag har fortfarande träningsvärk i magen efter måndagens pass! Har nog aldrig hänt. Det är nu man får kämpa med att bromsa sig själv.. Suck, tråkigt..

I helgen väntar tävling med den lilla hästen, känns faktiskt lovande! Jag är på g, äntligen! Just nu känns det bara som om alla knutar har löst upp sig, med allting. Jag trivs :)


Allt är oförskämt lätt, enkelt och härligt just nu. Och jag njuter, damn it!


JAG KOM IN!

Då här beskedet äntligen trillat ner i brevinkastet. I höst är jag antagen till min drömutbildning, mot drömyrket.
Till vintern är jag diplomerad Personlig Tränare. Helt makalöst härligt!
Och dessutom kommer jag få sällskap av världens bästa Lina, kunde på riktigt inte ha blivit bättre!
Allt är bara så där härligt surrealistiskt underbart...! 

Och bara drygt 2 veckor tills hjärtat kommer hem, ska bli så otroligt härligt! Det är sånna här dagar man vill dela med någon. Men snart så :)

Dessutom avverkades första träningspasset igår på en vecka, varit dunderförkyld. Det med pb marklyft 90kg, bra! Överlag sjukt bra pass, och med efterföljande träningsvärk! Love it!

Ja, jag är ganska nöjd med tillvaron just nu :)


Saknad för alltid




Vila i frid, min älskade vän.

Galax
2/4 1985 - 3/6 2010


Saknaden gör så ont så att det känns som om hjärtat ska brista.
Underbara, vackra häst.



God morgon?

Annorlunda start på denna dagen, minst sagt..
Vaknar av ett jäkla liv utanför mitt fönster, på tredje våningen. Tittar upp och ser kommunens alla ställningsmontöter utanför mitt fönster... Ja, gilla läget. Diskret (hrm..) smyga upp och klä på sig morgonrock, tassa bort till fönstret och dra ner persiennerna, yrvaken, halvnaken och med håret i alla riktningar.. Fantastiskt.
Så, idag säger jag grattis till ronnebys ställningsmöntöter. Jag bjuder på den. Men i natt sover jag fullt påklädd, med nerdragna persienner och fördragen sovalkov, det är då ett som är säkert! ;)

Min satans förkylning har dock inga planer på att försvinna. Riktigt förbaskat jobbigt. Tack och lov har jag kunnat rida någotsånär, men ingen gymträning.. Och det suger! Jag som är sååå nyfiken på min nya pwo...! Jaja, det går väl över, nån gång..

Tillsvidare tackar jag för mig och säger god natt..


N E J , jag är inte sjuk!

Äntligen färdig med allt inför morgondagens kostföreläsning, skönt.. Hoppas bara jag lyckas hålla mig tillräckligt frisk för att kunna gå till skolan imorgon. Känner mig inte på topp, inte alls.. Nåväl, det löser sig.
Surast så klart att missa träningspass. Saknar mina vikter! Inte mycket att göra åt, försöka bli friskt så fort som möjligt helt enkelt. Dock ingen vila ikväll, hoppträning för Fredrik. Kul kul!

Senaste passet avverkades i söndags, axlar o mage. Sjukt bra axelpass, inte viktmässigt kanske, men ingen smärta i lederna på hela passet! Axellederna har inte varit på min sida på sistonne, dumt. Men som sagt, en liten förändring och det funkar kanon, tack till världens bästa Stoffe :)

Igår var för övrigt en riktig sunkdag.. Halvsjuk och risig och jävlig, och helt plötsligt kändes 3 veckor som en mindre evighet. Fan va allt kan gröta ihop sig ibland. Riktigt jobbigt. Men men, vad ska man göra.
Man får helt enkelt inse att vissa dagar kommer vara så fulla med saknad att det gör ont i själen.
Tack och lov kommer dom dagarna inte så ofta.


Nåväl, dax att börja förbereda sig metalt inför kvällens prövningar. Skräckblandad förtjusning.
Wish me luck.

RSS 2.0