I´m the Hulk, Yes I am!

Winklers status: sitter i skolan och har precis skrivit klart ett arbete om spa historia, dessförinnan ett praktiskt prov i ansiktsbehandling. Måttligt road.. :p
Nu förljer ett antal timmars väntan innan mina kära samåkare gjort klart sina uppgifter..
Så! Här kommer äntligen en uppdatering på vad jag har för mig.

1. Träning. Jäklar i havet vad jag tränar! Gymmet har blivit min bästa vän, efter 2 veckors praktik är jag totalt hooked. Igår va det pass som stod på schemat, BodyAttack, Core och BodyPump. 2,5 timmar träning i ett svep. Riktigt tufft och riktigt härligt! Övriga dagar, dvs 4-5 pass, är det styrketräning med en stunds cardio som gäller. Dock har jag en fantastisk förmåga att alltid pricka in mina träningspass samtidigt som alla urstarka vältränade muskelbjässar, vilket leder till att jag måste ta ännu tyngre vikter bara för att... ;) Men det skadar inte.
Dessutom! Muskler är snyggt. Muskler är riktigt jävla skitsnyggt. Damn it!

2. Hästar. I helgen avklarades årets sista tävling, dock inte för min del utan för mina små elever. Resulterade i två segrar, en andraplacering och en tredjeplacering. Mycket stolt coach! Jag blev dessutom inslängd i avd B med en ungponny som jag har på utbildning, resulterade i 64% i debuten. Mycket nöjd!
Resten av den dagen gick jag bara runt på små moln. Tänk vad otroligt previlegad jag är som får följa dessa morgondagens stjärnor från början. Helt underbart. Och alla dessa underbara människor runt omkring. Helt fantastiska. Stämningen och hur man blir bemött, kunde inte bli bättre.  
Hade jag vetat vilka dörrar en uppsägning hade öppnat så hade jag gjort det för länge sen. Helt plötsligt fick min privata karriär sig ett rejält uppsving, hade aldrig hänt annars.
I´m living the dream!

3. Skola. Som sagt, spa kursen, måttligt road. I övrigt är det kanoners. Massagen börjar bli riktigt kul, najs att kunna om inte annat. Men kost och träningsläran, jag suger åt mig som en tvättsvamp! Det är så kul! Tror nog att framtiden börjar klarna mer och mer, hälsocoach skulle jag helt klart kunna tänka mig att heta i fortsättningen. Eller personlig tränare, eller kostrådgivare. Nåt sånt. The Guru of Fitness, läses med visst indiskt uttal. That´s me!


I övrigt, kvällen kommer tillägnas det senaste inom självmordstrender - hoppträning. Hua..
Wish me luck! :)


Praktik med Allan.

Snart dax att ta tag i andra och sista praktikveckan, najs.
Praktiserar på United Motion, ett gym här i staun. Galet roligt!
Träningsvärken Allan är min ständiga följeslagare genom praktiken, härligt!
Med en handledare som tycker att jag ska prova på så mycket som möjligt under dessa två veckorna, så blir det ganska mycket träning :p  Förra veckan innehöll bland annat BodyStep, BodyPump, funktionell styrka, indoor walking, konditionsträning på crosstriner och löpband och så klart en hel del styrketräning. Idag blir det BodyAttack och Core. Phu. Whatever doesn´t kill you, makes you stronger. =D

Så, dags för mig och Allan att pallra sig iväg...

RSS 2.0