Vad är det här???

Nu får det vara nog!
Jag har inte varit förkyld på år och dar, vad är det här för jäkla påhitt??
Har inte kunnat träna på en vecka, klättrar på väggarna bokstavligt talat.. Att det dessutom känns som om mina muskler totalt håller på att förtvina bort gör att jag börjar må riktigt dåligt.
Träffade Carro o Jonny på Ica igår, gymcrew. Precis avslutat två grymma pass med den nya korreografin som jag ännu inte hunnit prova på. Vart sååå sotis! Gaah, jag vill också träna! Känner mig som den där hundvalpen som sitter i skyltfönstret med trånande blick i en amerikansk film. Jag vill också!!

Och inte har det blivit nå skola heller. Visst, tisdagar är jag ändå ledig, men missade måndagen. Riktigt lökigt att missa första dagen. Iofs har vi massage hela måndagen, tror ingen vill ha massage av mig i det här skicket :p Men ändå..
Imorgon blir det dock skola, har ingen koll på det nya schemat, spännande överaskning.. ;)

Inte heller nån ridning har det blivit av. Eftersom det är min hals som bestämt sig för att fucka up totalt, resulterar det i att efter max 10min utomhus i kall luft gör att jag hostar upp mina lungor. Inte bra.

Fan, jag har inte tiiiid med det här! Hopplöst!

Gör mig frisk nu!

Hm, småsurt inlägg idag. Må så vara. Jag är sur.

Brutala jag!

Jag är så vansinnigt stolt!

Ibland får man sånna stunder då man bara stannar upp och funderar, ser sig själv lite mer objektivt. Då blir jag riktigt stolt över den lilla människan som åstakommit så mycket med sig själv.
Vrider tillbaka klocken ett år - då hamnar man nog på exakt motsatt planet mot vad jag är nu.
Läckert.

Kort sagt - träningen går kalasbra! Det är så vansinnigt roligt och det ger resultat. Även om jag helst skulle vilja se ut som Ulrica o co typ imorgon.. ;)
Nytt i upplägget är dock mina powerwalks. Trotsar vårt vidriga vinterväder och promenerar minst 60min per dag, riktigt härligt. Släpar oftast med mig min följeslagare Pernie också, sällskap är alltid trevligt!
 Ska bli intressant att se hur det går att stoppa in i schmat nu när vardagen drar igång på allvar nästa vecka när skolan börjar.. Aja, 24 timmar ska man väl kunna fördela.. På nåt sätt.. Morgonpromenad kl 05.30? Ja vaför inte..

Ridningen börjar äntligen komma igång igen. Efter typ 2-3 veckor med kasst väder så är det dax att sätta igång djuren igen. Spänning spänning.. Behövs nog ett par månader av rastning innan dom är ridbara igen känns det som. Well well.

Och som sagt, skolstart nästa vecka. Ska faktiskt bli skönt att få lite struktur på dagarna igen. komma igång med lite vettig kosthållning framför allt! Saknar fasta rutiner och tider..

Tills vidare - på återseende.


RSS 2.0