Sommar sommar sommar

Nu jävlar!
Plugga till hösten, härligt som tusan! :) Friskvårdare är det tänkt att jag ska bli, "En som där klämkäck hurtig jävel som gör knäböj när hon pratar" för att citera min kära morbror ;)  Jupp, that´s me!
Fick antagningsbesked förra veckan, sa upp mig från jobbet samma dag, två dagar senare gick jag på semester.
Detta innebär alltså ett ca två månader långt sommarlov innan skolan börjar i augusti. Inleder med detta kanonväder, kan inte bli bättre. Rider på morgonen, fika/lunch med familjen, sola och softa på beachen hela dagen, sen löpträning på kvällen. Helt underbart.
Inget mer negergöra på ridskolan, ingen mer traktor som sprutar dieselavgaser in i hytten, inga mer dryga ungar, inget mer klafsande i leran, ingen mer snöskottning och röjsågning. 
Nu väntar fina lektionssalar, träning på skoltid, fräsch mat, massage och spa teatment.
Jag mår såå bra! Herrejävlar va bra jag mår! Jag är vältränad, solbränd och dessutom en smula kär, nu blir det inte bättre!

Nu börjar livet. Nu jävlar.

Sol på mig!

Misstänker att jag inte är ensam, men herre jisses vad jag älskar detta väder! Att det dessutom lyckats sammanfalla med att jag för en gångs skull är ledig ett par timmar är relativt otroligt, så härligt!
Men.. nu är det snart dags. Jobba en stund, sen ska jag iväg och rida en tillridningsponny, sen hem och rida mina egna. Lilla unghästen gick så otroligt bra igår, tappade inte bjudningen som hon gjort innan, jobbade på som tusan. Kul!
Helgen i övrigt, full fart! Vinslövsspelen hela lördagen, fick agera vice groom, haha! Är själv väldigt nöjd med min medelmåttliga insats.. ;)  Bra som tusan gick det med, placering i 1,45, mycket bra! Högt som fan... Mycket nagelbitande och knäskakningar där! 
Söndagen, tillbaka till Skåne o hämta hem en häst som varit på tillridning, eftersom inte jag klarar av att vara sysslolös så klart man följer med ;) Därefter, sola ett par timmar innan Mors dag-middag med släkten, sen till j-hus och kadriljträning, sen hem och rida mina tre hästar. Full fart. Swisch bara.
Nä, dags att jobba.
Adjö.

RSS 2.0