Söndag, typ..?

Sitter och försöker få ihop min föreläsning, men motivationen tryter..
Min lärare bad mig hålla en föreläsning om kost nästa vecka som jag fick lov att vinkla hur jag ville. Men har svårt att begränsa mig känner jag. Och hur jag än börjar så hamnar jag alltid hos mina kära aminosyror och står och trampar. Hm.
Tänker att jag bör vinkla den så att det kan träffa så många som möjligt i klassen. En friskvårdsklass liksom, där borde man ju kunna snöa in rätt bra med näringläran, kan man ju tycka. Så är dock inte fallet... Trist. Well well, back to basics.

Träningen har varit helgens största ångest, inte hunnit alls. Och att gymmet stänger redan 19.00 på lördagar är rent diskriminerande mot mig som aldrig tränar innan 20.30 ;)
Men ikväll är det fullt ös som gäller, axlar och mage. Dock utan träningskompis, hrm ja, no coments..

Dessförinnan bär det av till ridskolan för lite privatträningar. Kul kul.
Mina egna små djur är helt galet duktiga just nu. Unghästen blir bara bättre och bättre, och ponni är på väg tillbaka mot något slags toppform.
Härligt.


Meen först, föreläsningen...

Trapz i strejk

"Du kan köra mer shrugs gumman, det är bra. Tungt ska det va"
Klart att jag missade djävulshoren som växte ut ur pannan på honom.. För sagt och gjort, shrugs va det ja. Herrejävlar vilken träningsvärk! Damn, så ont får jag inte ens om jag försöker. Nåväl, det blir bra.

Vidare på träningsfronten, kan det vara så att det finns en ljusning på mina ensamhetspass? Kanske. Hade inte varit fel, behöver någon som jagar på mig lite, helt klart.

Dagens diss tilldelas dock mina leder. Om ni tror att ni kan stoppa mig från att jobba på ännu hårdare och ännu tyngre, då tror ni fel! Så, axelled-handled-knäled, screw you!


Nu väntar dagens nästa projekt, lunch i solen med världens bästa mamma! Älskar lediga dagar :)

So long :)

Tillbaka till verkligheten

Sådär, nu har jag landat i vardagen igen..
Efter ca 6 fantastiska dagar tillsammans med han med stort H, och efter ett par dagar av riktigt sunkhumör.
Första dagen spenderades i soffan, enbart. Fanns inte energi eller lust till nånting. Två tröstätna paket Ben&Jerrys glass bortförklarades halvhjärtat till bulk.. ;)
Nä, trodde inte det skulle vara så jobbigt denna gången. Usch och fy, hjärtat går i kras. Tack och lov återhämtar man sig lika snabbt, skönt..

Well well. Nog om det.

Träning. Detta fantastiska nöje som går ut på att trasa sig sönder och samman, piska de arma musklerna tills de gråter, ta i mer än vad man orkar så det känns som om man sprängt varenda blodkärl i hela hjärnan. Underbart! :)
Fått massa bra råd på vägen av Stoffe, kanon. Mer nackdelar med att alltid träna ensam, såå lätt att man fastnar. Seriöst trött på det nu, att alltid träna själv. Om inte annat ur rent pratiskt synvinkel. Ibland behöver man ett handtag. Typ när man ligger under en skivstång och sprattlar.. ;)
Såå - träningskompis sökes! Se det som en officiell förfrågan!

Idag fick jag beskedet att jag klarat massageutbildningen, får diplom :) Hm, trodde faktiskt inte annat, men alltid spänt när det är slutprov. Skönt att ha det klart i alla fall.

Mer besked återstår att vänta på.. Antagningsbesked. Nervöst! Vill så himla gärna, drömmen helt klart. Hoppas även såklart att världens bästa Lina kommer in också!

Nåväl, den dagen...


Surrealistiskt.

Tänkte ta tillfället i akt, nu när man ändå är ledig och har lite tid över, till att uppdatera bloggen.
Dock insåg jag ganska fort att jag är alldeles för nervös och uppskruvad för att få fram nåt vettigt idag.
Hjärtat befinner sig snart på svensk mark igen :)
Känns mycket märkligt. Men fantastiskt :)

Så kort och gott, jag nöjer mig så.


Glad


"I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind
Your sweet monbeam, the smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind"


Soul Sister  Brother

Ibland bara inser man hur lycklig man är.

RSS 2.0