Tillbaka till verkligheten

Sådär, nu har jag landat i vardagen igen..
Efter ca 6 fantastiska dagar tillsammans med han med stort H, och efter ett par dagar av riktigt sunkhumör.
Första dagen spenderades i soffan, enbart. Fanns inte energi eller lust till nånting. Två tröstätna paket Ben&Jerrys glass bortförklarades halvhjärtat till bulk.. ;)
Nä, trodde inte det skulle vara så jobbigt denna gången. Usch och fy, hjärtat går i kras. Tack och lov återhämtar man sig lika snabbt, skönt..

Well well. Nog om det.

Träning. Detta fantastiska nöje som går ut på att trasa sig sönder och samman, piska de arma musklerna tills de gråter, ta i mer än vad man orkar så det känns som om man sprängt varenda blodkärl i hela hjärnan. Underbart! :)
Fått massa bra råd på vägen av Stoffe, kanon. Mer nackdelar med att alltid träna ensam, såå lätt att man fastnar. Seriöst trött på det nu, att alltid träna själv. Om inte annat ur rent pratiskt synvinkel. Ibland behöver man ett handtag. Typ när man ligger under en skivstång och sprattlar.. ;)
Såå - träningskompis sökes! Se det som en officiell förfrågan!

Idag fick jag beskedet att jag klarat massageutbildningen, får diplom :) Hm, trodde faktiskt inte annat, men alltid spänt när det är slutprov. Skönt att ha det klart i alla fall.

Mer besked återstår att vänta på.. Antagningsbesked. Nervöst! Vill så himla gärna, drömmen helt klart. Hoppas även såklart att världens bästa Lina kommer in också!

Nåväl, den dagen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0