Tävlingsframgångar och duktiga hästar

Helgen har tillbringats i Kalmar, RK Udden arrangerade sin årliga Superhelg med cuper för både häst/ponny hopp/dressyr.
Inleder med kval 1 på lördagen, LA:4, och lillhästen bara sätter den. Kanonfin, riktigt bra. 67% och en 6e placering i ett ganska tufft sällskap, bra jobbat!
Kval 2, LA:6, känns helt okej. Visst hade man kunnat önska lite mer samling emellanåt, men rent generellt helt ok. Inga direkta missar, jämnt flyt. Vart med andra ord väääldigt snopen när jag fick resultatet, 55%, en procentsats som inte är acceptabel.. Men men, så är det ibland. Var i alla fall väldigt nöjd med min lilla häst.
Söndagen, visade sig att jag gått till B-final, med omvänd startordning och går därmed ut sist i klassen. Nervpress, phu.. Dessutom med häst som är märkbart sliten efter två dagar ToR till Kalmar.. Men min lilla häst gör det igen, underbara hon. Sekunden efter att jag fått startsignal la hon i en växel till, sen bara gick hon på allt hon hade kvar.
Låg etta inför finalen, och behöll den placeringen. Vann alltså B-finalen, med en bra ritt och en häst som bara är helt makalös. Så stolt. Det här är så kul!  :) 
Nästa helg bär det av till Gärds, Kristianstad,  för ännu en tävling. kul!
Tycker så mycket om min häst!
Och min lilla plutthäst, unghästen, va så himla fin när jag red idag! Stadig form, koncentrerad och lätt för hjälperna. Introducerade dressyrspö idag med, funkade perfekt. Finns såå mycket i den hästen, ska bli så spännande att se hur det utvecklar sig!

Hm, mycket hästprat, men ja, så är det just nu.. Love it!  :)

RSS 2.0