Tävlingsdagar och sommartider

Ja, som vanligt, jag bloggar när jag sitter hemma själv och har tråkigt.
Hatar att sitta hemma själv :P Aja.
Blogg va det ja. Vad händer i en Winklers liv...?
Dagen - tävling i ronneby, nära och bra för en gångs skull. Allsvenskans andra omgång. Måttlig framgång med laget, otur. Lyckads dock rätt skapligt individuellt, dryga 67% och en tredje placering, bara fjuttiga 4 poäng till seger, småruttet :P Aja. Hon va duktigt, lilla ponnin. Värt att nämna är även att andraplatsen kneps av "min" gamla ponny som jag tävlade ett kort tag, som även han fått konvertera till storhäst tävlingar. Duktig prins, lilla Tapir!
Morgondagen - Ja, antagligen, etersom jag säkerligen saknar annan meningsfull sysselsättning, så kommer jag hänga på tävlingarna för ponnyer. Heja på mina tjejer. Duktiga dom. Mm.
Veckan - Jobb, jobb, jobb. Åker hemifrån sju på morgonen, kommer hem nio på kvällen, och enda gången jag sitter ner är i bilen på väg mellan olika ställen. Och jag jobbar bara 75%. Helt vansinnigt, jävla sönderstressade liv. Aja, jag hinner mycket, och jag har aldrig tråkigt. Antar att man får va glad över det. Eller nåt.
Längre fram - "Mamma-ledig" om tre veckor. Världens kortaste sådan, tre ynka dagar. För en katt-bebis är också en bebis! Så det så.
-lägtar längtar längtar-
:)
I övrigt, njuter av den mer eller mindre rådande försommar värmen, min blekfeta skandinaviska kropp behöver SOL! Och snart blir det röjsågning och stängselfix i bikiniöverdel på jobbet, that me like!
Nåt mer av allmänt intresse...?
Mja.. Tror inte det.
Nu ska jag lägga mig i sängen med sambons gamla serietidningar och försöka sova. Känner på mig att det kommer ske med måttlig framgång, kan inte sova själv.. Aja. Försöka duger.
Tills vidare, klart slut.

RSS 2.0