Fler timmar sökes!

Känns som om jag kommer ha en vecka med alldeles för få timmar framför mig..
Kommer nog få bli så att träningen får kliva åt sidan, packning och flyttstädning får allt gå före, i alla fall någon kväll.. ;)
Som sagt, flytt på fredag, härligt! dessutom kommer kärleken hem snart, wiie! Hm, vet inte riktigt när dock, helgen/början på nästa vecka..? Snart i alla fall. Härligt!

Helgen har fördrivits på tävling, första omgången i allavenskan. Vi var först ut på lördagen, vi med hästlag. Lyckades ganska bra, själv plockade jag hem en 3e placering i LAn. Helt ok, hästen kändes faktiskt riktigt fin, härligt det!
I söndags så var det dax för ponnylagen, med mina fantastiska elever! Världens bästa Mimmi lyckades på sin allra första lokala tävling plocka hem en seger i första klassen! Otroligt häftigt! Smäller lätt högre än mina egna framgångar, när det går bra för eleverna. Så duktiga! Så, igår var jag en mycket stolt tränare! =D

Gym igår också. Rygg + biceps. Super! Hittat ny favoritövning också, rackarns! ;) Så vansinneskul när man känner att det verkligen går framåt för varje pass, det händer grejer, helt klart!


Så, snart dax att pallra sig iväg till praktiken, yeeah! =D

So long!

Liten och grön

Grymt bra pass på gymmet igår, jisses vad det här hänt grejer på sistonne!
På allmän begäran tar jag nu mod till mig och skriver ut mina vikter, om man nu är intresserad av det..
Först bröst,
Bänkpress 40kg x 10 reps, 45kg x 6 reps, 47,5 x 6 preps 2 set. 50kg x 3 reps PB!
Lutande hantelpress 12,5kg x 6 reps, 15kg x 6 reps 3 set
Cablecross 23kg x 6 reps 3 set
Dips  ??reps 3 set
Därefter Triceps,
French press lutande bänk 25kg x 6 reps 2 set,  30kg x 6 reps 2 set
Pushdown rak stång och brett grepp 45kg x 6 reps 3 set, 50kg x 5 reps PB!
Pushdown rep 36 kg x 6 reps 3 set.
Hantelpress bakom huvudet 15kg x 6 reps 3 set.

Som sagt, det börjar så smått hända grejer. Bör tilläggas att min muskelbyggarkarriär inleddes för ca 5 månader sen, så alla ni som rynkar på näsan åt mina flugvikter, det är därför..  ;)

Well well, så ser det ut i alla fall. Tisdagens benpass innebar även det ett rejält uppsving, 3 snäpp från fullt viktmagasin. Nåja, det innebär inte jättemycket, men fullt hus är ändå fullt hus :)

Så, med andra ord, jag växer :)

I övrigt, fortfarande världens bästa praktik, önskar jag aldrig behövde sluta! Trivs så kanonbra, alla är såå underbara. Precis en sån arbetsplats vill jag hitta till mig själv sen. Ska bara läsa klart först..

Nu väntar ett antal timmar i stallet, sen hem till mitt kära gym och spöa skiten ur axlar och mage tänkte jag. Gott!

Hej så länge!

Etthundranitti

Full rulle hela helgen, känns som om jag knappt hunnit landa en enda minut.. Och inte har jag hunnit med nåt gymmande heller, det svider! Får bli extra hårt ikväll!

Träning med lobba för pia igår, det gick såå bra! Fantastiskt härligt, känns som om det äntligen börjar lossna lite nu, hade ju inte varit fel. Så tävling till helgen, första omgången av allsvenskan. Så jag rider på lördagen med vårt lag, sen blir det coaching av ponnylaget på söndag. 2/3 är mina elever som debuterar, spännande!

Närmast väntar en heldag på min kära praktikplats, hoppas jag har lite klienter idag :) Kul kul.

Så tills vidare, adjö!



2 veckor kvar.....!

Vecka 1

Första pratikveckan avklarad, känns som om allt gått på snabbspolning sen i måndags.
För er som missat det så håller jag till på Xtravaganza viktcenter i Karlskrona de närmsta veckorna. Trivs som fisken, verkligen. Dag 3 stod det en stor lapp i receptionen, där det stod att jag tar alla gyminstruktioner när jag är där :) Så det är ju kul, helt inkastad i verksamheten på tre dar :) Alla mina kunder jag haft hittills har varit supernöjda, flera som sagt att jag passar perfekt som PT: Alltid kul att höra! Jaa, jag är så osvensk att jag faktiskt tar åt mig av den sortens komplimanger ;)
Dagen idag innehöll dock enbart pappersarbete, med några mindre avbrott för telefonsamtal och kassapyssel,  mindre kul men det ska ju också göras. Jag va väldigt uppskattad av chefen när jag gick hem i alla fall, suttit ca 6-7 timmar med omorganisation av viktkorten, misstänker att hon va väldigt glad att få slippa det ;)

Så kort sagt, jag trivs tokbra. Jag gör det jag helst av allt vill göra resten av mitt liv, jobbar med människor som vill förbättra sin hälsa. Underbart!

Och att tiden går fort innebärt ju dessutom att darling kommer hem snabbare ;)

Helgen kommer även den rulla på i hundranitti.
Lördag - coacha Pernie på lokal tävling, sen till rönninge och ha två privattrännigar, hem och hämta min ponny, träna själv för pia, efter det ska jag rida en tillridningsponny. Sen blir det träning av mig själv på kvällen (natten...)
Söndag - hjälpa till på klubbhoppning, hem och rida mina hästar, tillbaka till rönninge och ha tre privatelever, sen träna mig själv..
"Håll dig sysselsatt", jo jag tackar...
Well well, jag har inte tråkigt ialla fall :)

Kör hårt!


Praktik På Pulver

Full rulle i min vardag just nu, skönt!

Började min praktik igår, på Xtravaganza i karlskrona.
Hmm, tänker ni, ska denna kost- och träningsfanatiker jobba med pulverdieter?
Nej, inte riktigt så. I konceptet igår väldigt mycket coaching, både individuellt och i grupp, kring träning, kost och mentalt. Hoppas det kan ge mig något i alla fall, för det är ju det jag vill göra, hjälpa människor till ett friskare liv. plain simple.
Så ja, vi får väl se, förhoppningsvis får jag med mig lite inspiration hem till mina egna klienter sen. Får väl se.
Fick i alla fall göra en kroppsmätning på mig själv igår, va ganska kul. Har knappt vägt mig sen jag började träna, men märker ingen direkt skillnad på kläder osv, bara att jag är fastare i kroppen nu. Så nice suprice, +5kg sen i höstas! Och med lägre fett% än mätningen i höstas. Jävlar, det händer grejer! =D

Så dagarna 4 veckor framåt kommer ungefär se likadana ut (rutinWinkler pustar ut!), stallet och ridning på fm, praktik em och träning kväll (läs natt..).
Kommer nog funka bra.

Gårdagens träning bestod av rygg o biceps, plus lite magövningar för att jag inte ville gå hem.. :) Gick riktigt bra, nöjd. Tycker ryggen sackar efter lite bara, får ta tag i det.. Inte bra.
Ikväll blir det ben och mage, måttligt kul.. Tack Karaktär säger jag då! Ha, ovilljan har inte en chans!

Nä, dax att hoppa in i duschen och göra sig klar..

So long :)

Superkrafterna som försvann

Gårdagens träning, ett pass Indoor Walking samt styrketräning rygg + biceps. För oinvigda stackare, IW = crosstrainer a´la spinningpass . Kanske inte världens klyftigaste att köra ett styrkepass direkt efter att ha kört slut på sig totalt, men måste ändå säga att det gick riktigt bra. Energi till att träna är ju som sagt inget problem i min värld just nu. Saknar mina djävulsmåndagar, då utmanade jag mig själv en gång i veckan och körde BodyAttack, core och BodyPump efter varandra, dvs 2,5 timmar träning. Kanske inte bygger muskler, men det bygger karaktär. Minst lika viktigt. Och det funkade ju uppenbarligen, för träningskaraktär finns det gott om.

Däremot tryter energin i stallet.. Jag rider mina två hästar varje dag, jag har mellan 3-5 privatelever i veckan och mina egna träningar. Jag gör det. Men det är inte kul längre. Inte kul alls.
Tycker inte att det funkar, brister i ridningen på allt för många sätt.

Är det kanske så illa att även jag har en gräns? Att det igentligen inte funkar att hålla på som jag gör, hålla hundranitti hela tiden och hoppas på det bästa. Nånstans på vägen måste man kanske bromsa ner lite.
Det kanske är så, har man skaffat sig två intressen, som båda igentligen är mer livsstilar än intressen, så håller det inte.
Innan har jag alltid bara haft hästarna. Tränat och tävlat målinriktat, en satsning, 100%. Nu har ridningen helt plötsligt fått konkurrens, och även det till 100%. Borde ju säga sig själv, enkel matematik..
Bromsa träningen - Inget alternativ.
Bromsa ridningen - Inget alternativ.
Vad gör man...? 


Vafaen, är jag inte stålmannen ändå....?


Barriers broken daily.

Sinnessjukt bra pass igår!
Pecs o triceps, plus lite mage bara för att jag vägrade gå hem :)
Helt galet, gick så fruktansvärt bra, allt är bara så himla roligt! Ökar på minst en övning per muskelgrupp vid varje pass, no limits.
Befinner mig just nu i ett smått euforiskt tillstånd, fortfarande smått endorfinhög från gårdagens pass.
I eftermiddag väntar axlar och mage, med massa nya kul övningar från världens bästa Ulrica. Thnx!
Woooaah, det är bara så kul, damn it!

Men först väntar en tur till stallet, rida min tokiga unghäst. Det andra djuret och jag ska ännu en gång utmana ödet och ge oss iväg på hoppträning ikväll.. Alltid denna skräckblandade förtjusning.. :)
Dessutom ska en privatträning hinnas med, det ska handlas (ve och fasa, keson är slut! ;) ), tvättas och katt ska borstas. Hm, kan gå..

Dax att sätta fart Winkler...

Lyckan ler mot mig


Det finns en anledning till att framrutan är större än backspelgeln på en bil

Vissa dagar är man helt enkelt bara mer insiktsfull än andra. Idag är en sån dag.
Idag mår jag bra, damn it!

Idag är jag top of the world. Det kommer så mycket vågor, men jag rider ut dom.
Idag är jag stark, orubblig och bara precis så där klockren som bara jag är :)

Och det bästa av allt - det blir bara bättre! Jag har så mycket att se fram emot.
Det behövs bara så lite för att öppna ögonen ibland.
Kloka människor och kloka ord. Och lite självinsikt.


Så idag säger jag till mig själv - Thanks for beeing me :)


Disslike ofrivilliga vilodagar

Ny dag - nya tag!

Aningens bättre humör idag, skönt det. Antagligen för att jag vet att jag kommer få träna ikväll, wiie! Två dagars träningsuppehåll sätter sina spår på rastlösheten, inte bra. Men ikväll är det full rulle, benpass, veckans värsta. Äckligt tungt. Gott! Förväntar mig inget annat än riktigt mördande träningsvärk, looking forward!
Även lite mage får det bli ikväll, inte heller det nån höjdare, men vad gör man inte för lite rutor... ;)
Är sååå kul att träna, vill bara lära mig allt...!

Dessförinnan har jag dock ett gäng privatelever som ska drillas på ridklubben. Älskar att undervisa, men vissa dagar önskar jag faktiskt att jag slapp :p Men men, brukar lossna när man väl är på plats.

Börjar dra ihop sig för att skicka in ansökan till kommande utbildning nu också.. Hoppas hoppas hoppas. Har dock världens bästa referenspersoner att luta mig tillbaka på, thnx! Hade verkligen varit så fantastiskt kul, precis vad jag vill göra. Med med tanke på antagningsnivån så ska man nog hålla sig realistiskt.. :/  Men en tumme skadar ju inte att hålla.


I övrigt, jag är positiv. Oftast :)

Adjö

Sunkdag.

Just nu vilar tyngd över axlarna. Helt plötsligt blev allt tokjobbigt.
Råkade glömma mobilen i bilen när jag va hemma på påskmiddag, bad misstake. När jag kom ut hade jag ett missat samtal och röstmeddelande, från en viss saknad person långt härifrån.. Med tanke på de väldigt begränsade kommunikationsmöjligheterna kändes det riktigt dumt.
Har lyssnat på röstmeddelandet flera gånger, fantastiskt skönt att höra hans röst igen, men fyy vad jobbigt..
Usch, det känns...

Well well. Vecka 1 har snart passerat.

Dagen annars har tillbringats på tävling med min lilla häst. Inte direkt nöjd med resultatet, men med tanke på vår extremt nedåtpekande formkurva just nu så får jag vara nöjd. Nä, inte kul att rida nu helt enkelt. Svacka.

Jag behöver ny energi, men vet inte vart jag ska leta.

Överlag, energilöst just nu. Livet är inte roligt. Allting är bara grått.
Det enda som går bra och som jag faktiskt har energi till är träningen. Den funkar kanon. Allt utöver det - bah! Kan lika gärna kvitta. Funderar på om man skulle träna en sisådär 5-6 timmar om dagen, då har man ju i alla fall ett par timmar på ett dygn som man kan få må bra. Skulle kanske prova det..

Dock positivt, snart dax för flytt. Två-tre veckor, så får väl börja packa så smått snart. Har man i alla fall nånting att göra. Ska bli riktigt skönt med nya lägenheten, får dessutom bli en tripp till Ikea o införskaffa köksmöbler för första gången i mitt liv ;) Positivt. Dock fortfarande liiite för avlägset för att muntra upp på riktigt.

Nä, riktigt depressiv dag känner jag, inte bra alls.. Jaja, det går över. Förr eller senare ska väl jag också vänja mig antar jag. 

Feel free to cheer me up folks!


Tills vidare, ha en härlig fortsättning på påsken :)

RSS 2.0