Spirituell käftsmäll

Jag skrev ihop ett långt blogginlägg om hur otroligt tungt allting är just nu. Hur ensam jag känner mig och hur långsamt tiden går. Jag skrev om hur mycket känslor som drar i mig och som gör sig påminda genom minsta småsaker. Att jag bara önskar att den här perioden kan vara över och allt blir perfekt igen.

Jag raderade alltihop.

Ibland bara slår det en, som en spirituell käftsmäll, hur enkelspårigt man tänker.
Inte behöver jag vara ledsen! jag är ju världens lyckligaste! Kanske lite småensam just nu, men vad gör väl det?! Det kommer ju bli bra, klart att det är jobbigt, men det är en tillfällig känsla.

Lyckan har inte övergivit mig, den är bara i Kosovo för tillfället :)


Well well, övrigt i en Winklers liv?

Träningen igår bestod av ben + mage. Lyckades skaffa mig en mindre muskelbristning på utsida lår under sista setet knäböj, jävligt dumt. Dock inte tillräckligt stor för Förnuftet att hindra Viljan från att köra vidare. Kändes ok både bencurl och benspark, lite mer i benpress. Här var det dock tungt, äckligt tugnt.. Men lite stretch, massage och hästliniment löste det, knappt känning alls idag.
Magträningen lika dryg som vanligt. Måste hitta nya övningar, behöver motivation! Hm..

Innan dess hade jag instruktörsutbildning med Anna, tanken är att jag ska börja hålla styrkepassen snart.. Snart.. Ska bara utveckla min musikalitet och lära mig det är med takter... :P  Hm, hoppas den där bebisen har tid att vänta i Annas mage, för det här kan ta sin tid... ;)
Meen, det ska nog gå att lösa. Träna träna träna.

Dagens träning - pecs och triceps. Förbaskat roligt! Här ryker motivationen ur öronen!
Faktiskt!

Imorgon bär det av på klassresa till Ystad saltsjöbad. najs. Bara hoppas dom har ett bra gym man kan fördriva tiden på. Yeees, I´m a freak.... =D

Så tills vidare, adjö =D


Back on track!

Klart underkänt på uppdateringsfronten! Bättring Winkler!

Soo, whats´new?
Är väl kanske en av de största anledningarna till min knapphändiga uppdatering, det händer inte mycket just nu. Jag pluggar, rider och tränar. Samtliga fungerar alldeles utmärkt.

Plugg - Avslutas i vår, äntligen :P Börjar kännas lite smådrygt just nu. Alla "mina" ämnen, träningslära osv, ligger på en nivå som jag passerat för ganska längesen. Jag veet att en arbetande muskel kostas ihop. Jag veet att en muskel stretchas i motsatt riktning. Jag veet att det är pecs som arbetar i pressövningar. Baah.. Nåja, det får gå.
Framtiden har hunnits med att planeras också. Håller alla tummar i världen för att jag kommer in på drömutbildningen i höst, personlig tränare på folkhögskolan i falkenberg. För första gången i mitt liv kan jag faktiskt säga att jag vill bli något. jag har ett mål, en ambition. Personlig tränare. Hoppas hoppas!

Hästar - Kan väl inte direkt påstå att senaste månaderna har varit de bästa ur träningssynpunkt. Skitväder, på ren svenska. Börjar dock känna viss panik inför vårens tävlingar, känns inte alls speciellt motiverat just nu. Men det kommer väl antar jag. Hästen börjar kännas mer och mer ridbar nu, tokan kan ju inte vila en dag utan att hon uppför sig som en långmanad med kärra bakom.. Men men, blir rastning på hoppträningen ikväll hoppas jag. Jupp, ni läste rätt! Hoppträning! Thank you, Fredrik Albin som tagit dig ann de värsta dressyrmesarna i historien ;) Men börjar funka rätt bra nu, nu skriker jag inte varje gång i alla fall... ;)

Träning - LOVE! Helt fantastiskt, helt klart det bästa som finns! nja, efter ridningen då.. :)  Men känslan av att gå hem från ett brutalt tungt pass när det känns som om man spräckt varenda blodkärl i hela kroppen, den är såå obetalbar!
Gårdagen innebar dock ett riktigt tålamodsprövande pass, ben plus extra inlagt mage. De två absolut tråkigaste muskelgrupperna som finns ihopslängda i samma pass. Men det gick bra, även om mage fortfarande går sisådär. Har haft riktigt svårt att hitta övningar som ger bra kontakt där. Men men.

Flytt - jupp, dax igen! denna gången till bostadsrätt, fortfarande ronneby. Ska bli riktigt najs! Och framför allt skönt att slippa min nuvarande sunklägenhet.. nja, sunk är väl kanske att ta i, men i jämförelse :) I looove!

Övrigt - Livet leker. Just nu är jag bara helt genomnöjd med tillvaron. Helt och fullt totalt underbart. Eller, saknas fortfarande en liten pusselbit, men nu räknas timmarna tills han kommer :) Då faller allt på plats. Lovely.
Total lycka.

Så, tills vidare säger jag - på återseende.


RSS 2.0