Kunskaperna flödar!

Nu är jag precis så där fullproppad med nya kunskaper som man bara kan bli efter en riktigt intensiv helgkurs.
Helgen har spenderats i Olfström av alla ställen på jorden, tillsammans med Emmy, Karin och en hel hög andra ungdomledare, för att utveckla vårt ledarskap. Kursen kallades snyggt för Ta Täten, annordnad av Svenska Ridsportsförbundet.
Så nu är vi världens bästa ledare!
...eller not...
Visst, alltid kul och spännande, men ack så intensivt. Men det var roligt.
Ofrånkommligt är dock att det roligaste med att vara på kurs inte är själva kursen, utan fritiden kvällstid! Herre jisstanes vad jag har skrattat, så tårarna sprutat och magen krampat. Strapatser till kristianstad med hajk i leran, telefonsamtal med odefinierbara dialekter, bubbeldricka i toalettglas. Och söndagens hemfärd som tog en 3-4 timmar, via kristianstad och stängd hästaffär, vidare till ett öppet ekohallen, och sist donken i karlshamn.
För att inte tala om våra musikinspelningar! Vad gör man inte när man har riktigt tråkigt och är riktigt övertrött.. Älgarna protesterade, elefanter balanserade och krokodilen i bilen... Jag  säger då det. Mycket ska man behöva höra innan öronen ramlar av. Bland annat sig själv skrålandes om protesterande älgar... Men kul hade vi! Gosse..!

Kan ju tillägga att i onsdags var det ännu mer kursande, denna gången en preparandkurs inför biträdande ridinstruktörsexamen. Mari Zetterqvist i onsdags, och denna onsdagen blir det Agneta Aronsson som står för drillningen.

Jisses vad jag är välkursad just nu!


Avslutningsvis, ordet "kurs" har aldrig låtit så roligt som i munnen på en äkta olofströms-bo!

Tack och god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0